Een optreden dat My Bloody Valentine zou geven op 2 mei in de Effenaar te Eindhoven is verplaatst naar donderdag 31 oktober.  De groep die onlangs het zeer goed ontvangen album MBV uitbracht, zou door het cancelen van een Japanse tournee het hele tourschema hebben moeten omgooien. Dat meldt De Effenaar. Kaartjes blijven uiteraard gewoon geledig. Op de website van de groep van Kevin Shields is de concertagenda overigens nog niet aangepast. My Bloody Valentine is in 1983 te Dublin opgericht. MBV is pas het derde album van deze shoegazeband,

http://www.effenaar.nl/nieuws/980

This entry was posted on woensdag, april 24th, 2013 at 6:32 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

  • Tags