Het bijna een uur durende optreden dat Depeche Mode nog geen twee weken geleden gaf op het South By Southwest festival in Austin, Texas is een dag lang te zien op de website van Yahoo. Het concert van 15 maart was het eerste van de reeks optredens die de groep dit jaar onder meer naar Rock Werchter en HMH in Amsterdam brengt. De band maakt een uitgebreide tournee ter gelegenheid van het nieuwe album Delta Machine. Deze vandaag uitkomende plaat staat inmiddels op Spotify. Voor het SXSW-optreden zie hier:

http://music.yahoo.com/blogs/live/watch–depeche-mode-s-exclusive-set-for-yahoo–000723970.html

Depeche Mode – Delta Machine

This entry was posted on dinsdag, maart 26th, 2013 at 9:34 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

  • Tags