Morrissey gaat Kill Uncle zijn uit 1991 daterende tweede soloplaat, opnieuw uitbrengen. Op de versie 2013 staan drie extra nummers waaronder East-West, een cover van jaren zestig beatgroep Herman’s Hermits. Verder staat op Kill Uncle 2013 een liveversie van het There’s a Place In Hell For Me And My Friends. Het album was destijds geproduceerd door Alan Winstanley, die onder meer ook werkte met Teardrop Explodes, The Stranglers en Dexy’s Midnight Runners. Overigens worstelt Morrissey nog steeds met gezondheidsproblemen en heeft hij zijn tournee in de Verenigde Staten nog niet opgepakt. Na ziekenhuisopname als gevolg van een bloedende maagzweer moest de 53-jarige zanger deze concerten een paar weken geleden plots afbreken. De nieuwe versie van Kill Uncle moet 8 april verschijnen. Parlophone brengt de plaat uit. Deze platenmaatschappij komt op dezelfde dag ook met een 7” picture disc s Morrissey’s nummer  The Last Of The Famous International Playboys uit 1989.

Morrissey – Kill Uncle

This entry was posted on woensdag, februari 6th, 2013 at 9:33 am and is filed under nieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

  • Tags