Never Mind The Bollocks van de Sex Pistols wordt opnieuw in een deluxe versie uitgebracht. Dit jaar is het 35 geleden dat de plaat uitkwam. Ter gelegenheid daarvan wordt Never Mind The Bollocks nu aan de man gebracht door middel van drie cd’s en een dvd. Op de 2012 versie van Never Mind The Bollocks zijn op cd 2 veel demo’s terug te vinden, zoals het niet op de originele plaat terechtgekomen Belsen was a Gas. De derde cd bevat live-opnamens in Zweden en Noorwegen uit 1977.

De dvd is geproduceerd door Julien Temple, bekend van onder de films The Great Rock ‘n Roll Swindle, Absolute Beginners en Joe Strummer; The Future is Unwritten, staan promovideo’s van onder meer God Save The Queen en interviews met bandleden, waaronder een interview dat  Johnny Rotten en Sid Vicious met de BBC hadden. Volgens de website sexpistolsoffical is dat interview nooit eerder in een ongecensureerde versie de wereld ingebracht. Op de DVD staan eveneens live-opnamens van The Sex Pistols uit Zweden.

De ‘super deluxe box’, die nog wat kopieën bevat van Sex Pistols documenten zoals handgeschreven songteksten, is vanaf 24 september te koop. Voor meer info zie: http://www.sexpistolsofficial.com/

This entry was posted on woensdag, juli 25th, 2012 at 12:07 pm and is filed under nieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

  • Tags