Primal Scream heeft bassist Mani vervangen voor  Debbie Googe van My Bloody Valentine. Mani is namelijk druk met een zomertournee met zijn oude band The Stone Roses.

Primal Scream frontman Bobby Gillespie benadrukt dat Mani zonder enige ruzie de band verlaat. In juli treedt Primal Scream dan ook op als supportact bij een Stone Roses concert in Manchester. Mani kwam in 1997 bij  Primal Scream.

Debbie Googe speelde van 1985 tot 1995 bij My Bloody Valentine. Een paar jaar geleden was ze ook van de partij toen My Bloody Valentine weer bijeenkwam voor optredens. Kevin Shields, frontman van My Bloody Valentine was als gitarist te horen op verschillende platen van Primal Scream. Googe krijgt het druk want van My Bloody Valentine, zo meldde Shields onlangs aan het magazine Uncut, verschijnt binnenkot na 17 jaar weer een nieuwe plaat.

This entry was posted on dinsdag, mei 1st, 2012 at 10:39 am and is filed under nieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

  • Tags