David Byrne heeft een album gemaakt met Annie Clark, bekend onder haar artiestennaam St. Vincent. In een interview met Pitchfork zegt Clark dat de samenwerking met het voormalige Talking Heads boegbeeld tot stand kwam na een ontmoeting bij een concert van Björk en The Dirty Projectors. De IJslandse werkte samen met deze groep uit New York voor het album Mount Wittenberg Orca. Het optreden van Björk en The Dirty Projectors vonden Byrne en St. Vincent zo inspirerend dat ze een gelijksoortig project besloten aan te gaan. Het resultaat komt in november uit.

http://pitchfork.com/news/46175-st-vincent-talks-david-byrne-collaboration/

This entry was posted on dinsdag, april 17th, 2012 at 8:41 am and is filed under interviews. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

  • Tags