Manic Street Preachers hebben This Is the Day  van The The gecoverd. Het nummer komt te staan op een nieuw verzamelalbum van de groep. This is The Day is de single van deze plaat en inmiddels al te downloaden en staat net als de b-kant We Were Never Told ook op Spotify. Het origineel van This Is The day werd door Matt Johnsons The The in 1983 uitgebracht. Het nummer stond op het album Soul Minning.

Manic Street Preachers debuteerden in 1992 met het album Generation Terrorists. De verzamelaar National Treasures, met daarop meer dan dertig singles van de groep, verschijnt later deze herfst.

This entry was posted on maandag, september 26th, 2011 at 2:45 pm and is filed under nieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

  • Tags