Het nummer The View van het album  van Lou Reed en  Metallica is inmiddels in zijn geheel op Soundcloud te beluisteren. The View is eind september als download beschikbaar is Het nummer is een van van de tien nummers op Lulu. Alle geïnspireerd op het werk van de Duitse schrijver Frank Wedekind (1864-1918). Reed schreef deze nummers eerder voor een theatervoorstelling in Berlijn. Na een ontmoeting met Metallica in 2009 werd het plan opgevat er een album van te maken. Lulu verschijnt op 31 oktober in Europa. Hier The View:

http://soundcloud.com/loureedmetallica/the-view

This entry was posted on maandag, september 26th, 2011 at 2:11 pm and is filed under nieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

  • Tags