Modern English heeft een nieuwe uitvoering van het nummer I Melt With You gemaakt. Het  nummer dateert oorspronkelijk uit 1982. I melt With You 2011, dat de titelsong is van een door de Amerikaanse regisseur Mark Pellington gemaakte film,  is via de website van de band gratis te downloaden. http://site.modernenglish.me/

Modern English is een in  1979 opgerichte Britse groep. En echte postpunk band waar de invloed van tijdgenoten als Joy Division goed bij te horen was.  Met het nummer I Melt With You van het album After The Show, had Modern English een van zijn grootste  hits. Begin jaren negentig ging de band uit elkaar. Een paar jaar geleden kwam de groep weer bijeen. Vorig jaar bracht Modern English het album Soundtrack en ep Blister uit.

De band geeft, met voor een groot deel leden van de originele bezetting, ook weer concerten. Zanger Robbie Grey, gitarist Gary McDowell, bassist Mick Conroy en toetsenist Stephen Walker, allen sinds 1979 in Modern English, treden de komende weken in Amerika op.

This entry was posted on woensdag, augustus 24th, 2011 at 6:00 am and is filed under nieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

  • Tags