Section 25 werkt aan een nieuwe ep. Voor oktober heeft deze in 1977 in Blackpool opgerichte postpunk band vier nieuwe nummers aangekondigd. De tracks zijn via iTunes en de website van platenmaatschappij Hacienda te downloaden.

De broers Larry en Vincent Cassidy vormden de kern van Section 25. De debuutsingle  Girls don’’t Count uit 1980 werd mede geproduceerd door Ian Curtis van Joy Division. Net als Joy Division bracht 0ok Section 25  platen uit op Factory Label. De groep trad op met acts als Joy Division. Durutti Colum en Cabaret Voltaire. Bekendste nummer is waarschijnlijk de single Looking For A Hilltop. Section 25 ging eind jaren tachtig uit elkaar. In 2001 werd de groep weer nieuw leven ingeblazen. Hun laatste album kwam vorig jaar uit. Op dit Retrofit is de in februari 2010 overleden Larry Cassidy nog te horen. De overige leden van  Section 25 zetten de groep voort en Larry’s dochter Bethany verzorgt nu de vocalen.

This entry was posted on maandag, augustus 8th, 2011 at 8:07 pm and is filed under nieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

  • Tags