Nog twee dagen en dan is de nieuwe single van The Cult een feit.  ‘Everyman and Woman is a  Star’ gaat vooraf aan het voor de herfst geplande album Capsule.

Stil zitten doen gitarist Billy Duffy en zanger Ian Astbury, die onlangs nog het nummer Ghost met gitarist Slash opnam, niet. Vorig jaar gaf The Cult  in de Heineken Musci Hall in Amsterdam nog een uitstekend optreden. De band vertoonde geen sporen van slijtage speelde met veel vuur het volledige Love album uit 1985 integraal.

Het concert van The Cult dinsdag 3 augustus in het Paard in Den Haag is volledig uitverkocht. Maar geen nood: voor Pinkpop Classic, waar The Cult zaterdag 14 augustus een van de headliners is, zijn nog kaarten.

This entry was posted on vrijdag, juli 30th, 2010 at 2:05 pm and is filed under nieuws. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

  • Tags