januari 31st, 2013

Van The Godfathers komt over een maand een nieuw album uit. Op 4 maart komt de groep met Jukebox Fury en dat is de opvolger van Afterlife uit 1995. The Godfathers hebben de single I Can’t Sleep Tonight vandaag op Soundcloud gezet. In 2010 vierde deze Londense groep, bekend van nummers als Birth, School, Work, Death en Cause I Said So, het 25-jarig jubileum, wat overigens niet impliceerde dat de band een kwart eeuw bij elkaar is gebleven. Halverwege de jaren negentig ging de band uiteen maar kwam in 2008 weer terug. Van een nieuw album kwam het steeds maar niet. Binnenkort komt daar na 18 jaar met Jukebox Fury eindelijk verandering in. The Godfathers gaan in maart na de release van het album met The Stranglers op tournee door het Verenigd Koninkrijk. Inmiddels zijn er door de groep de afgelopen tijd al vier nummers van het nieuwe The Godfathers album online gezet. De laatste in deze reeks is dus I Can’t Sleep Tonight.

Posted in nieuws | Reacties staat uit voor The Godfathers hebben na 18 jaar nieuw album klaar en zetten single online
januari 30th, 2013

Heaven, de nieuwe single van Depeche Mode , is net als de B-kant  All That’s Mine uitgelekt en sinds woensdag online te horen. Van de in 1980 opgerichte groep verschijnt eind maart een nieuw album. Dit Delta Machine wordt de opvolger van Sounds of The Universe uit 2009. Inmiddels is Heaven al op diverse radiostations gedraaid en ook via de website van de groep te horen. Vanaf 5 februari is de cd-single te koop. Vanaf  1 februari is de clip via de website van de groep te zien http://heaven.depechemode.com  En staat het nummer in verschillende versies op Spotify:

Depeche Mode – Heaven

Depeche Mode – Heaven

De Deense groep  Leæther Strip heeft overigens al een cover gemaakt van de laatste Depeche Mode single.

Posted in nieuws, Uncategorized | Reacties staat uit voor Nieuwe single Depeche Mode online te horen
januari 30th, 2013

 

 

Voormalig frontman van The Soft Boy,s Robyn Hitchcock brengt binnenkort een nieuw soloalbum uit. Love From Londen heet de plaat en het nummer Be Still is sinds deze week online te horen. Op Love From London staan tien nummers.In 1976 richtte Hitchcock in het Engelse Cambridge de postpunkgroep The Soft Boys op. In 1980 viel het doek voor de  band. Later volgde er nog wel wat reünieactiviteiten en van The Soft Boys verscheen tien jaar geleden zelfs nog een album. Hitchcock brengt vanaf 1980 al soloplaten uit en kwam in 1984 met Robert Hitchcock & The Egyptians. In 1996 ging ook deze groep uit elkaar. Op drie recente albums werkte Hitchcock samen met The Venus 3.  The Venus 3  zijn R.E.M. gitarist Peter Buck, bassist Scott McCaughey (The Young Fresh Fellows) en de onder meer van Revolting Cocks. Ministry en Swans bekende drummer William ‘Bill’ Rieflin. Op het album Propellor Time uit 2010 zijn naast The Venus 3 ook nog Nick Lowe. John Paul Jones en Johnny Marr te horen. Hitchcock’s laatste album Troms Kaptein dateert uit 2011. 5 maart, twee dagen nadat Hitchcock zijn zestigste verjaardag viert, komt Love From London uit.

http://www.robynhitchcock.com/

 

Posted in nieuws, Uncategorized | Reacties staat uit voor Robyn Hitchcock zet track van in maart te verschijnen album online
  • Tags