november 29th, 2012

 Van het nummer Elemental Light van The Cult is een remix verschenen. Deze is gemaakt door Salem. Het nummer, waarvan het origineel op het dit jaar verschenen album Choice of Weapon staat is, stevig onder handen genomen en lijkt nauwelijks meer op het origineel. Volgens de website van de groep was het een idee van The Cult zanger Ian Astbury om Salem, die eerder voor Blonde Redhead een remix  maakte, te vragen. Bij Salems versie van Elemental Light hoort een video,  gemaakt door kunstenaar/regisseur Kostas Seremetus. Sfeervolle beelden en spannend gemonteerd is deze video zonder meer. Volgens Astbury gaat de clip over het verlies van de wildernis en wil de maker een nieuwe generatie duidelijk maken welke afvalhoop zij hebben geërfd. ,,Het  gaat om de natuur versus de mens’’, aldus Astbury.

http://www.thecult.us/

The Cult – Choice Of Weapon

Posted in nieuws | Reacties staat uit voor The Cult brengt bijzondere remix en clip van Elemental Light uit
november 28th, 2012

Gary Numan begint komend weekend in Southampton met The Dead Moon Falling tour. Dead Moon Falling is de titel van zijn in oktober verschenen remix album. Numan is een druk bezet man want behalve dat hij de laatste jaren zeer veel optreedt en de afgelopen maanden hard heeft gewekt aan een nieuw album, bracht hij samen met de  jonge Britse elektro rock groep Officers dit jaar ook nog de single Petals uit.  Zijn komende tournee, met Officers in het voorprogramma, betreft zeven optredens in Groot-Brittannië  De 54-jarige Numan kondigt op zijn website aan dat er voornamelijk werk van zijn Dead Son Rising album van vorig jaar gespeeld wordt. En nieuw werk. Op zijn minst drie nieuwe nummers krijgt het publiek te horen. Voor de  thuisblijvers zorgt Numan ook en zette woensdag onder de titel ‘Work in Progress’ de track We’re The Unforgiven op Soundcloud. Een dag later volgde I’am Dust. We’re The Unforgiven en I’am Dust komen te staan op zijn volgende album Splinter dat volgend jaar uitkomt.

http://soundcloud.com/mortal1/were-the-unforgiven-work-in

http://soundcloud.com/mortal1/i-am-dust-work-in-progress

http://www.numan.co.uk/

Officers – Petals

Gary Numan – Dead Son Rising

Posted in nieuws | Reacties staat uit voor Gary Numan zet voorafgaand aan Britse tournee nieuw werk online
november 27th, 2012

 

Nick Cave & The Bad Seeds komen in februari met een nieuw album. Push The Sky Away heet de plaat, waarvoor inmiddels ook een hoes is.  Deze vijftiende studioplaat van Nick Cave & The Bad Seeds is de opvolger van Dig!!! Lazarus Dig!!! Uit 2008. Maandag drie december komt de single We No Who U.R. uit. Cave schreef de negen nummers van het album. Sinds vandaag staat onderstaande trailer van Push The Sky Away op YouTube. Voor meer info zie de Nick Cave website:

http://www.nickcave.com/

Posted in nieuws | Reacties staat uit voor In februari nieuw album Nick Cave & The Bad Seeds: single komende maandag uit, trailer online
  • Tags