september 28th, 2012

Er komt dit jaar geen Sinner’s Day. Dat meldt de website van Belgische retro new wave en punkfestival. Sinner’s Day was in 2012 aan zijn zijn vierde editie toe. Vanaf 2009 werd het festival in de Ethias Arena in Hasselt gehouden rond Allerheiligen (eind oktober/begin november).  Onder  meer Front 242, Gang of Four, Echo & the Bunnymen, The Fall. Patti Smith en the Cult waren de afgelopen jaren op Sinner’s Day te zien. De organistaie kondigt wel een Sinner’s Day voor 2013 aan.

http://www.sinnersday.com/

Posted in nieuws | Reacties staat uit voor Dit jaar geen Sinner’s Day
september 27th, 2012

 

 

Van Yo La Tengo is nieuw werk verschenen. Stupid Things heet de single en deze gaat vooraf aan een album dat voor begin 2013 gepland staat. Laatste album van de in 1984 in Hoboken, New Jersey opgerichte indierockband was Popular Songs uit 2009. Van  Stupid Things is ook een remix verkrijgbaar, gemaakt door  EY3 van de Japanse alternatieve rockgroep The Boredoms. Op Spotify is het laatste werk van Yo La tengo  beluisteren.

Yo La Tengo – Stupid Things

Posted in nieuws | Reacties staat uit voor Yo La Tengo heeft nieuwe single uitgebracht
september 26th, 2012

ABC gaat het album The Lexicon of Love op 18 december opnieuw met orkest uitvoeren. Ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van het door Trevor Horn geproduceerde album staat de avond  in het Theatre Royal Drury Lane  te Londen in het teken van The Lexicon of Love.

ABC frontman Martin Fry werkt voor deze uitvoering van de plaat met daarop onder meer de hits The Look Of Love en Poison Arrow samen met  Southbank Sinfonia Orchestra.

Dirigent in Londen is Anne Dudley.In 2009 werd The Lexicon Of Love ook al met orkest uitgevoerd. Toen in The Royal Albert Hall.

Posted in nieuws | Reacties staat uit voor ABC voert ter gelegenheid van 30ste verjaardag The Lexicon of Love met orkest uit
  • Tags