mei 30th, 2012

 

Public Image Ltd. heeft deze week het album This is Pil uitgebracht. Er staan 12 nmmers op This is Pil. Het laatste studioalbum dat John Ldyon en cs. uitbrachten was Cruel in 1992. En gelukkig is het daar niet bij gebleven want de nieuwste van Pil is geen verrassende maar wel gewoon een goede plaat. This is Pil staat inmiddels op Spoitfy.

Public Image Ltd. – This is PiL

Pil speelt in augustus op de Lokerse feesten Op 9 augustus staat  PiL daar onder meer met Echo & The Bunnymen en The Specials op het programma. Een dag later is New Order op de Lokerse feesten te zien.

Posted in nieuws | Reacties staat uit voor Pil op dreef in This is Pil
mei 1st, 2012

 

Primal Scream heeft bassist Mani vervangen voor  Debbie Googe van My Bloody Valentine. Mani is namelijk druk met een zomertournee met zijn oude band The Stone Roses.

Primal Scream frontman Bobby Gillespie benadrukt dat Mani zonder enige ruzie de band verlaat. In juli treedt Primal Scream dan ook op als supportact bij een Stone Roses concert in Manchester. Mani kwam in 1997 bij  Primal Scream.

Debbie Googe speelde van 1985 tot 1995 bij My Bloody Valentine. Een paar jaar geleden was ze ook van de partij toen My Bloody Valentine weer bijeenkwam voor optredens. Kevin Shields, frontman van My Bloody Valentine was als gitarist te horen op verschillende platen van Primal Scream. Googe krijgt het druk want van My Bloody Valentine, zo meldde Shields onlangs aan het magazine Uncut, verschijnt binnenkot na 17 jaar weer een nieuwe plaat.

Posted in nieuws | Reacties staat uit voor Bassiste My Bloody Valentine vervangt Mani in Primal Scream
  • Tags