september 26th, 2011

Van Björk is een videoclip verschenen. Hte gaat om het nummer Moon dat staat op het begin oktober te verschijnen album Biophilla.  Moon is de tweede single van het zevende solo-album van de voormalige Sugarcubes zangeres. Van Biophilla is ook app waarop muziek en interactieve, educatieve kunst staat. De app is al een paar maanden uit. Fans kunnen zo alvast een aantal nummers van de plaat horen.

Posted in nieuws | No Comments »
september 26th, 2011

Manic Street Preachers hebben This Is the Day  van The The gecoverd. Het nummer komt te staan op een nieuw verzamelalbum van de groep. This is The Day is de single van deze plaat en inmiddels al te downloaden en staat net als de b-kant We Were Never Told ook op Spotify. Het origineel van This Is The day werd door Matt Johnsons The The in 1983 uitgebracht. Het nummer stond op het album Soul Minning.

Manic Street Preachers debuteerden in 1992 met het album Generation Terrorists. De verzamelaar National Treasures, met daarop meer dan dertig singles van de groep, verschijnt later deze herfst.

Posted in nieuws | No Comments »
september 26th, 2011

Het nummer The View van het album  van Lou Reed en  Metallica is inmiddels in zijn geheel op Soundcloud te beluisteren. The View is eind september als download beschikbaar is Het nummer is een van van de tien nummers op Lulu. Alle geïnspireerd op het werk van de Duitse schrijver Frank Wedekind (1864-1918). Reed schreef deze nummers eerder voor een theatervoorstelling in Berlijn. Na een ontmoeting met Metallica in 2009 werd het plan opgevat er een album van te maken. Lulu verschijnt op 31 oktober in Europa. Hier The View:

http://soundcloud.com/loureedmetallica/the-view

Posted in nieuws | No Comments »
  • Tags