juli 29th, 2011

Sisters of Mercy treden vrijdag 2 december op in Tivoli Utrecht en 3 december in de Oosterpoort te Groningen. De inmiddels 30 jaar oude band van frontman Andrew Eldrith stond onlangs nog in 013 te Tilburg en trad in Brussel in de AB op. Begin september zijn de Sisters of Mercy nog te zien op Crammerock in het Vlaamse Stekene.

Posted in nieuws | No Comments »
juli 28th, 2011

Pixies hebben een gratis app voor de mobiel telefoon uitgebracht. De app biedt fans de kans om over veel Pixies materiaal te beschikken. Zo kan op IPhones en android toestellen geluisterd worden naar live concerten vanaf 1988. Verder is er een akoestische set van de groep van Frank Black in terug te vinden. Kortom een aardige applicatie om onderweg door het oeuvre van de 1987 in Boston opgerichte Pixies te grasduinen.

Overigens liet onlangs drummer David Lovering in een interview met Rolling Stone zich ontvallen dat er reële kans is dat PIxies, die sinds de heroprichting 2007 toeren met oud werk, weer een nieuwe plaat gaan opnemen. ,,We weten hoe het moet, en weten dat we het kunnen. Maar als we iets uitbrengen, moet het goed zijn. Een nieuw album mag geen smet op ons blazoen zijn. We gaan het rustig aan doen, en zien wel wat er gebeurt”, aldus Lovering

Posted in nieuws | No Comments »
juli 28th, 2011

Killing Joke geeft volgende week zaterdag een optreden op het het strand te Scheveningen. De groep van zanger Jaz Coleman, gitarist Geordie Walker, bassist Youth en drummer Paul Ferguson sluit dan het het gratis toegankelijke festival Schollenpop af. Het inmiddels dertigjarige bestaande Killing Joke is komende zondag samen met Nitzer Ebb en Neon Judgement te zien op het Summer Darkness festival in Utrecht.  Van Killing Joke verscheen vorig jaar nog het album Absolute Dissent.

Posted in nieuws | No Comments »
  • Tags