juni 27th, 2011

Van The Icicle Works verschijnt binnenkort een heruitgave van het album Blind uit 1988. Drie schijven telt deze luxe box. De geremasterede originele plaat en twee cd’s met b-kantjes, demo’s en liveopnamen. Blind was de vierde plaat van The Icicle Works. Vorig jaar bracht deze groep van het album er If You Want To Defeat Your Enemy Sing his Song uit 1987 een luxe versie uit. The Icicle Works komen uit Liverspool  en zijn verwant aan tijdgenoten als Teardrop Explodes en Echo &  the Bunnymen. De groep is een paar jaar geleden weer opgericht en geeft weer concerten.

Posted in nieuws | No Comments »
juni 27th, 2011

Van Björk zijn opnamen van de nieuwe track  Crystalline vrijgegeven. Eerder waren er al aan flarden van het werkje  te horen in een video waar Björk al rijdend door het IJslandse landschap luistert naar het nummer via de autoradio. Björk werkt op haar nieuwe plaat onder meer samen met de Syrische muzikant Omar Souleyman. Hij maakte van Crystalline een remix. Beelden uit Souleymans studio zijn nu op onderstaande YouTube video  te zien. Crystalline komt te staan op het album Biophilia. Het complete nummer Crystalline kunt u hier horen::  http://disconaivete.com/post/6899643048

http://www.youtube.com/watch?v=UxXB_LbxgvA

Posted in nieuws | No Comments »
juni 27th, 2011

De cover die Nick Cave met zangeres Neko Case heeft gemaakt van She’s not There van The Zombies is nu te beluisteren. Het nummer is bedoeld voor de HBO serie True Blood. De aflevering met het duet van Cave en Case gaat eind deze maand in de Verenigde Staten in première. De 40-jarige Neko Case is ook bekend van haar werk met de Canadese groep The New Pornographers.

Posted in nieuws | No Comments »
  • Tags