maart 30th, 2011

Van voormalige boegbeeld van Dead Kennedys Jello Biafra verschijnt in mei een ep. Onder de naam Jello Biafra & The Guantanamo School of Medicine wordt Enhanced Methods of Questioning uitgebracht. De ep bevat vijf nummers. Het laatste werk van Biafra & The Guantanamo School of Medicine dateert uit 2009, te weten The Audacity of Hype.

Posted in nieuws | No Comments »
maart 30th, 2011

Van The Feelies is wederom vers werk te beluisteren. Kon een tijdje geleden een het nummer Should Be Gone van het komende album Here Before gratis worden gedownload. Nu is de track Way Down via een stream te horen.The Feelies zijn alweer een tijdje bij elkaar en in april komt de band na bijna twintig jaar weer met een album. Hier Way Down:

http://soundcloud.com/the-feelies

Posted in nieuws | No Comments »
maart 30th, 2011

Papa Roach en Life of Agony spelen dit aar op Dour festival dat van 14 tot en met 17 juli in de Waalse plaats Dour wordt gehouden. Papa is een Amerikaanse alternatieve metalband en opgericht in 1993 Papa Roach staat overigens dit jaar ook op Rock Zottegem en treedt 5 juli op in 013 te Tlburg. Life of Agony zag in 1989 in New Yorkse hardcore scene het licht. Meer namen voor het Dour fetsival zullen binnenkort volgen.

Posted in nieuws | No Comments »
  • Tags