februari 28th, 2011

The Cure is weer in de studio aan het werk. Ten minste dat is wat de zoon van The Cure bassist Simon Gallup via de Facebook account van zijn groep Violet Vendetta meldt. De 20-jarige Eden Gallup zingt en speelt gitaar in deze groep, waarvan de leden zeggen beïnvloed te zijn door onder meer The Cure en Guns N’ Roses. De jonge Gallup meldde het bericht over de band waarin zijn vader speelt eind vorige week. Via officiële The Cure kant is niets bevestigd over studiosessies laat staan een nieuwe The Cure plaat.

Overigens laat Eden vandaag via Facebook weten dat The Cure niet voor nieuwe nummers in de studio staat maar dat de band van Robert Smith aan het repeteren is voor een paar concerten die The Cure komende zomer geeft.

Posted in nieuws | No Comments »
februari 28th, 2011

Iggy &  the Stooges spelen op 29 juli in het Belgische Tienen op Suikerrock. Ook Triggerfinger en Deep Purple staan op de 25ste editie van dit festival in de Vlaams-Brabantse plaats. De voorverkoop start op donderdag 3 maart via de website www.suikerrock.be en via de Belgische filialen van Free Record Shop.

Posted in nieuws | No Comments »
februari 28th, 2011

Scritti Politti komt in maart  met een verzamelalbum waarop ook twee nieuwe nummer staan. De nieuwe nummers die op Absolute terug te vinden zijn  heten A Day Late and a Dollar Short en A Place Where We Both Belong. Scritti Politti is eind jarrne zeventig in Leeds opgericht door Green Gartside. In de eertse jaren van zijn betsaan maakte de groep naam in het postpunkcircuit en stond in het voorprogramma van onder meer Joy Division en Gang of Four. Later brak de band met de singles Absolute, The Word Girl en Perfect Way ook door bij het grote publiek. Sinds eind jaren tachtig is de groep het soloproject van Gartside. In 2006 verscheen een laatste album van  Scritti Politti.

Posted in nieuws | No Comments »
  • Tags