december 30th, 2010

Queens of the Stone Age gaat in januari de studio in om te werken aan een nieuwe plaat. Bandlid Dean Ferita heeft dat aan journalisten van Billboard laten weten. Al maanden waren er geruchten dat de groep van frontman Josh Homme een nieuw album gaat opnemen,Volgens Ferita hebben al leden van Queens of the Stone Age veel ideeën voor het album. Era Vulgaris, de laatste plaat van deze Amerikaanse gitaarband, dateert uit 2007

Posted in nieuws | No Comments »
december 30th, 2010

Jon Brookes is weer aan het werk bij The Charlatans.Eerder dit jaar werd Brookes onwel bij een optreden in Amerika. Hij bleek een hersenvliesontsteking te hebben en had maanden nodig om te herstellen. De drummer van The Verve verving Brookes onder meer bij optredens van The Charlatans in Amsterdam en  Brussel.

Posted in nieuws | No Comments »
december 29th, 2010

Damon Albarn van Gorillaz en Blur werkt aan de soundtrack van een kinderfilm. Het verhaal heet  en is een verfilming van het door Damon’s zus, Jessica Albarn, geschreven boek. De animatiefilm wordt geregisseerd door LuThe Boy And The Oakke Losey, deze is bekend van clips voor onder meer Orbital en Mercury Rev.

Posted in nieuws | No Comments »
  • Tags