oktober 31st, 2010

Paul Westerberg, oud-frontman van  Replacements, heeft onder de naam mister F nieuw werk uitgebracht. Niet geheel eenvoudig hoe aan materiaal te komen. Via de website van Westerberg is allereerst een ouderwetse vinyl single te bestellen waarop de nummers  This Machine en Foolish Hand Shake staan. Bij aanschaf van die plaat krijgt de klant een code waarmee de bonustrack Grandpaboy’s gedownload kan worden.

Voor meer info hoe het nieuwe werk van Westerberg  in huis te halen zie: http://www.paulwesterberg.com/news.htm

Posted in nieuws | No Comments »
oktober 31st, 2010

Garbage van zangeres Shirley Manson is na vijf jaar afwezigheid weer bezig een nieuwe plaat op te nemen.  De Schots-Amerikaanse rockband die half jaren negentig hits had met Stupid Girl, MiLk, Only Happy When It Rains en I Think I’m Paranoid is in 1994 opgericht.

De inmiddels 44-jarige Manson heeft al verklapt dat de plaat Right Now gaat heten en in 2011 uitkomt.

Posted in nieuws | No Comments »
oktober 30th, 2010

In Londen is de komende maand een expositie met foto’s van David Bowie te zien. Any Day Now: David Bowie – The London Years (1947 – 1974) geeft een overzicht van de jeugd van Bowie tot aan  zijn eerste jaren als artiest. In de Proud Camden Galleries hangen tal van foto;s die nooit eerder gepubliceerd zijn. Onder zelfde naam als de expositie is er ook een boek verschenen over Bowie.

Voor meer mooie foto’s  van Bowie klikt u hier. http://proud.co.uk

Posted in nieuws | No Comments »
  • Tags