september 30th, 2010

Bian Eno heeft vandaag een track van zijn nieuwe album Small Craft On A Milk Sea op internet gezet. Via een stream op de Brian Eno website is het nummer 2 Forms of anger te beluisteren. Electromuzikant Jon Hopkins en de experimentele componist Leo Abrahams werken aan het hele album mee. Small Craft On A Milk Sea wordt uitgebracht op het kleine Warp label en komt in november uit.  Hier als voorproefje een link naar 2 Forms of Anger. http://brian-eno.net/listen/#audio-stream

Posted in nieuws | No Comments »
september 30th, 2010

In New York is opnieuw het straatnaambord ter nagedachtenis aan zanger Joey Ramone gestolen. Dat meldt Billboard magazine. Om het Ramones fans nu lastiger te maken heeft de gemeente een nieuw bord op 6 meter hoogte geplaatst. Hoewel er al drie leden van de Ramones overleden zijn is de punkband over de hele wereld nog steeds razend populair. Volgens Marky, de enige nog levende Ramone en binnenkort met zijn band Blitzkrieg te zien op Sinner’s Day,  zou Joey zonder meer trots zijn wanneer hij wist dat zijn straatnaambord voortdurend door fans gestolen wordt.

Posted in nieuws | No Comments »
september 30th, 2010

Tired Pony, de gelegenheidsformatie van Snow Patrol frontman Gary Lightbody en R.E.M. gitarist Peter Buck, gaat begin volgend jaar een tweede album opnemen. De opvolger van het deze zomer verschenen The Place We Ran For krijgt volgens Lightbody een sterk bluesgevoel.

Drijvende krachten achter Tired Pony zijn Lightbody en Buck.. In de band zit verder onder meer de drummer van Belle & Sebastian en  producer Garret ‘Jacknife’ Lee.

Posted in nieuws | No Comments »
  • Tags